شناسنامه
نام و نام خانوادگی : علی اصغر مالکی نژاد
محل تولد : قم
سال تولد : 1343
محل سکونت : قم
سابقه ایثارگری : دارد
راه های ارتباطی
تخصص در یادواره های شهدا
تشریح بعضی از عملیات ها موضوعات شاهد بودن شهدا حیای شهدا و موضوعات مرتبط به شهدا و ایثارگران
معرفی عمومی
علی اصغر مالکی نژاد در اردیبهشت ماه ۱۳۴۳ در محلّه دروازه کاشان شهر مقدّس قم به دنیا آمد.
دوران کودکی کنار درس مکتب و مدرسه در قم از مادر قرآن آموخت و برای ادامه آن پیش استاد مرحوم مهندس محمود دلپاک، شاعر اهلبیتعلیهم السلام، مرحوم سیّدحسن حسن زاده (اُفق)، سیّد باقر طباطبایی و در نهایت محضر فخرالمادحین استاد مرحوم حاج ملاحسین مولویره رفت.
بعد از دوران ابتدایی، موقعیت خانوادگی وی طوری بود که نتوانست ادامه تحصیل دهد و مجبور شد سر کار برود که در نهایت پس از تجربه ی چند شغل، در نجاری ماند تا جایی که دیگر برای خود کار میکرد. دوران انقلاب اسلامی را هم کار میکرد و هم به اقتضای سن خود در تظاهرات شرکت میکرد.
با پیروزی انقلاب اسلامی و فرمان حضرت امامره مبنی بر تشکیل بسیج، عضو بسیج شد و در دی ماه سال ۱۳۶۰، میخ و چکش را کنار گذاشته و حضور در جبهه مقاومت را مقدّمتر دانسته و به عنوان یک بسیجی ۱۶ – ۱۷ ساله به جبهه اعزام شد. برای اولین بار با گردان تبوک به جبهه اعزام شد و اولین عملیاتی که در آن حضور داشت عملیات فتح المبین بود. وی در طول هشت سال دفاع مقدّس، هشتاد ماه در جبهه حضور داشت و در ۱۵ عملیات شرکت کرد.
سال ۱۳۶۵ ازدواج کرد و دارای سه فرزند به نامهای حسین، زینب و مهدی میباشد. تحصیلات را تا لیسانس مدیریت ادامه و پس از آن به دلیل ترکشی که در سر به یادگار دارد و سردردهای شدیدی که هنگام مطالعه میگرفت، قادر به ادامه تحصیل نشد.
برادرایشان، حسین مالکی نژاد نیز پس از چهار سال حضور مستمر در جبهه های حق علیه باطل در سن ۱۷ سالگی در عملیات کربلای هشت (سال ۱۳۶۶) در منطقه شلمچه به درجه رفیع شهادت نائل شد.
ایشان هفت بار مجروح شد و امروز به عنوان جانباز شصت درصد (با یک چشم، بدنی پُر از ترکش، حنجره ای که بیش از هفتاد درصد آن با مواد شیمیایی سوخته) مفتخر است.
ایشان با پایان جنگ علیرغم مجروحیت حنجره، به مداحی و خاطره گویی ادامه داد. با توجه به ارتباط ایشان با بسیاری از رزمندگان و شهدای قم خاطرات زیادی از شهدای قم دارد.
درکنار خاطرات شهدای قم، خاطره برادر شهید ایشان و وصیت نامه وی (شهید حسین مالکی نژاد) بسیار شنیدنی است.
دیدگاهتان را بنویسید